IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора в прозрачна рокля в чест на рождения ден на Тайка Уайтити

22 август 2021 18 00

"Красавица с дупе", написа изпълнителката

Снимка: Getty Images

Една жена винаги знае какво може да зарадва мъжа до нея и Рита Ора не е изключение. Преди няколко дни приятелят й Тайка Уайтити отпразнува рождения си ден, като организира звездно парти, но сме почти сигурни, че очите му са били приковани към изпълнителката. 

За щастие на феновете Ора реши да сподели множество снимки от събитието, с което ни накара да се чувстваме като негови гости. Освен Рита, на партито са били Ашли Бенсън, Рами Малек, Джоди Търнър-Смит, Парис Джаскън, Кристен Стюарт, Кейт Бекинсейл и Чарли XCX. Тайка със сигурност си е прекарал повече от добре, получавайки голяма торта от приятелката си, а на следващата сутрин можем да го видим изморен и отдъхващ си от вечерта. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Но да се върнем на Рита Ора и нейния специален тоалет. Въпреки че знаем какъв точно е бил подаръкът й към рожденика, сме сигурни, че черната й рокля също е била повод за усмивки от страна на Тайка. Тоалетът е почти изцяло прозрачен и е добре прилепнал към тялото на изпълнителката. Това позволи на феновете да се насладят на стегнатата й фигура и пищни форми. "Красавица с дупе", написа тя под публикацията, която веднага събра положителни коментари от последователите й. 

Рита винаги е говорила открито за боди позитивизма и се опитва да насърчи хората да харесват и да обичат себе си. "Трябва да започнете да оценявате себе си. Застанете голи пред огледалото и кажете, че сте секси. Оттам започва всичко", катеогрична е тя. Важно е обаче да се отбележи, че 30-годишната изпълнителка не изглежда толкова добре само от гледане в огледалото и изричане на позитивни мисли. Тя тренира усилено и не пропуска ден във фитнеса. 

"Започнах да тренирам, за да се чувствам по-добре. Мисля, че е важно за жените да знаят това", казва Ора. Тя се опитва да прави упражнения в продължение на час-два всеки ден, включвайки серии с вдигане на тежести и кардио. Тя обръща огромно внимание на краката си, правейки много клякания и бутане на шейна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Изпълнителката се е научила да бъде търпелива относно резултатите, знаейки че изисква време да изглеждаш добре. "Не трябва да се критикувате и не трябва да се претоварвате. Насладете се на тренировките. След това ще видите колко добре ще се чувствате". 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Каква е тази дама? На какво е изпълнителка?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар